1

Første skoledag

Tirsdag 26. august, kl. 15:40

 

I dag var min første skoledag. Det var veldig annerledes fra hva jeg er vant med hjemme. Siden det var første dag så gjorde vi ikke noe spesielt i noen av timene, vi fikk bare generell info om faget og hvordan karakterene blir satt. Her får man karakterer i alt! Lekser, prøver, eksamen til og med fravær påvirker hvilken karakter man får.

Timeplanen min er delt inn i Blue og Gold days. Blue er mandag og onsdag, mens Gold er tirsdag og torsdag (fredag varierer).

I dag hadde jeg RLE, matte, fysikk og engelsk. Alle lærerne virker hyggelige, men det var ganske mye info som skulle presses inn første dag, noe som var litt overveldene. Siden alle fagene jeg hadde i dag er senior-fag så ble jeg kjent med en del som er på min alder, som var veldig fint.

Nå har jeg akkurat kommet hjem, så jeg skal spise litt lunsj og sjekke om det er noe lekser. Senere i dag skal jeg og vertsmor dra å kjøpe skolebøker og sånt (det var en del feil med boklistene så vi fikk beskjed i dag om hvilke bøker som trengs til timene).

 

Håper alle har det bra hjemme i Norge :)

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Én kommentar

26.08.2015 kl.22:10

Hei Sandra.

Hadde vært koselig med bilder når du blogger.

Skriv en ny kommentar

hits