0

Ut og handle julegaver

Lørdag 12. desember, kl. 21:32

 

Denne uka her har jeg faktisk gjort noe annet enn det jeg pleier!

På mandag så fikk jeg kameraveska som jeg bestilte fra Amazon. Jeg hadde ingen kameraveske fra før, og jeg er kjempefornøyd med den jeg bestilte siden den kan brukes både som kameraveske og en vanlig bag.

Portage Waxed Canvas with Genuine Leather Camera Laptop Messenger Bag

 

På tirsdag så var dro vi til Irvine Spectrum og South Coast Plaza for å handle julegaver. Vi dro først til South Coast Plaza, og gikk litt rundt der. Kjøpte kun et par ting der, pluss Starbucks :P Midt i senteret hadde de laget en kjempe søt liten julelandsby, også hadde de ett enormt juletre som var pyntet med kjempestore julekuler. Det var ganske kult; måtte jo ta bilder av det.

Da vi var ferdig på South Coast dro vi til Irvine Spectrum og spiste middag på Javier's, en mexikansk restaurant. Jeg har faktisk ikke spist mexikansk mat på lenge, så det var kjempe godt! Etter å ha spist, gikk vi i butikkene her også. Jeg fikk kjøp mesteparten av julegavene jeg skal gi bort, nå mangler jeg bare et par, og jeg er ganske fornøyd med det haha XD

 

På onsdag var jeg ikke på skolen fordi vi skulle ha juleforestilling i dans. Vi dro fra skolen rundt klokka halv ni til et gamlehjem der vi hadde den første forestillingen. Vi ble kjørt dit i en av de gule skolebussene man alltid ser på filmer, og jeg syntes at bussen var utrolig rar. Den virket så gammel... Etter den første forestillingen spiste vi lunsj, også dro vi til enda et gamlehjem og hadde forestilling. Da vi var ferdig dro vi tilbake til skolen, og jeg hadde kortere skoledag siden vi fikk dra rett hjem etterpå :)

 

I dag så gjorde jeg lekser og øvde til en prøve jeg har på mandag. Og senere på ettermiddagen lagde jeg kakao (med melkesjokolade) til alle sammen :)

Nå har jeg kun én uke igjen på skolen før det er juleferie! 

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits