0

Winter Break 🐧

Søndag 20. desember, kl. 22:00

 

Nå er det kun 4 dager igjen til jul!

Forrige søndag så var det Luciadagen, så da bakte jeg lussekatter. Jeg var litt redd for at ingen andre enn meg kom til å spise dem siden safran har en litt spesiell smak, men de ble borte så og si med en gang! Suksess! :D

På mandag hadde jeg prøve i kjemi og en spansk quiz, og på tirsdag hadde jeg gloseprøve i engelsk. Alle sammen gikk helt greit :)

På onsdag så hadde jeg prosjekt innlevering i historie, der oppgaven var å lage julepynt inspirert av noe vi har lært i historie. Jeg lagde en om den amerikanske marinen. Dessverre så har jeg ikke noe bilde av den, og jeg har ikke fått den tilbake... I dans hadde vi hip-hop, noe som var kjempe gøy (var dårlig da... hehe...) og vi lærte en kort combo (dans som varer i 30 sek). Det var også "free-dress", så da kunne man ha på seg vanlige klær.

På fredag var det siste skole dag før juleferien, og vi hadde halv dag, så skolen var ferdig kl. 12:30. Det var herlig å ha en kort skole dag. I kjemi hadde vi presentasjoner for extra credit. Alle hadde presentasjon om et molekyl, og vi måtte også lage en modell av molekylet. Gruppa mi hadde om Uracil. Hele resten av dagen koste vi oss med mat og godteri :) Også var det ekstra lang chapel, med julesanger, som var ganske koselig.

Denne helga har jeg bare slappet av :)

 

- Sandra

 

#utveksling

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits