0

2. semester

Fredag 29. januar, kl. 22:42

Hei, hei! Lenge siden sist.

Forrige uke var det finals week, og vi fikk karakterer for høstsemesteret på mandag. Siden karakterene ble satt på mandag var vi ikke på skolen (planleggings dag på en måte).

På søndag overnatta jeg Amanda, noe som var veldig koselig :) Vi snakka sammen, så på Sherlock, og senere på kvelden dro vi og kjøpte frozen yoghurt. Vi prøvde også å få Wii-en deres til å funke - resultatet var mislykket. På mandag på ettermiddagen så gikk vi til butikkene som ligger like i nærheten av huset til Amanda, og spiste lunsj på en kafé der. 

 

Tirsdag var den første dagen av 2. semester. Jeg hadde fylt ut skjema og greier i juleferien om å bytte fag, men timeplanen min var ikke endret, så jeg startet dagen med å gå til rådgiveren. Rådgiveren visste vist ikke om skjemaet................................... Siden jeg skulle bytte fysikk og kjemi, måtte jeg finne lærerne mine så de kunne skrive under på at det var greit. Ingen av hadde time da, så jeg endte opp med å gå til 1. timen min isteden. I 15 min friminuttet etterpå fikk jeg underskrift fra begge, men da var det en kjempelang kø utenfor kontoret til rådgiveren... Lang historie kort; timeplanen min ble ikke ferdig endret før etter skolen den dagen..... ja... Så nå har jeg Honors Physics og Honors Chemistry isteden og kortere skoledag på tirsdag og torsdag :)

Resten av uka gikk bra, og det var ikke forferdelig mye lekser, og i dag hadde jeg quiz i spansk og historie.

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits