4

Tanker

Tirsdag 26. april, kl. 23:00

Hei! Nå var det en stund siden jeg skrev noe sist. Her er en liten oppdatering.

De siste ukene har vært ganske slitsomme, med mange prøver og andre ting. Heldigvis fikk jeg koblet av i helga. Jeg og Emmi, i danseklassen min, gikk på kino på Fredag kveld, som var kjempekoselig. Jeg overnatta også, og det var veldig gøy fordi vi har mye til felles, og vi hadde mye og snakke om :)

På lørdag dro vi til South Coast Plaza, som er det eneste kjøpesenteret i nærheten (som er inne). Da vi kom dit var det nesten ingen der, siden vi kom rett etter de åpna! Haha! Vi gikk rundt der nesten hele dagen. Vi dro til Ruby's og spiste lunsj. Etter lunsjen så gikk vi rundt litt mer, og plutselig endte vi opp i en fjerde etasje der det nesten ikke var noen, og Emmi fortalte meg at hun aldri hadde vært der før! Det var ganske morsomt. 

Jeg kjøpte bare tre ting, selv om vi var der i mange timer. Vi hadde det utrolig gøy sammen, og jeg er veldig glad for at hun spurte om jeg ville finne på noe med henne! Jeg er glad for at jeg endelig fant en ekte venn! Det hjalp meg å få tankene på andre ting :)

Det har vært veldig mye om har foregått som jeg har valgt å ikke skrive om på bloggen, fordi jeg har alltid prøvd å tenke på det positive. Nå den siste uka har vært ekstra tøff, og jeg hadde egentlig lyst til å gi opp. Jeg begynte å spørre meg selv om hvorfor jeg i det hele tatt dro. Folk her er hyggelige, men det å stå opp for seg selv er veldig vanskelig når man "bare er et barn". Det har vært en del voksne rundt meg som har tråkket på meg, og fått meg til å føle meg liten og udugelig, og folk har løyet til meg. Jeg ble fortalt at jeg valgte skole over sosial liv, som om jeg ikke kunne ha begge deler. Jeg har blitt beskyldt for ting og blitt snakket ned til. Vertsfamilien min har vært der for meg hele veien, men det er forsatt visse ting som de ikke forstår, noe som ikke er deres feil. Jeg har møtt mye motstand på veien, og følt meg alene. Utvekslingsåret mitt har vært langt fra perfekt, men gjennom denne tiden har jeg også funnet de som er der for meg når jeg trenger en skulder å gråte på. Jeg har bestemt meg for å gjøre det beste ut av det lille jeg har igjen av året, og ta saker i egne hender. Da jeg var hjemme i Norge i påsken sa alle til meg at jeg bare måtte nyte resten av året mitt, og det er det jeg skal!

Ønsk meg lykke til!

 

- Sandra

 

 

#utveksling

4 kommentarer

Elisabeth

27.04.2016 kl.16:18

Masse lykke til med det siste som er igjen av året i USA! Du har i hvertfall venner her hjemme som er glad i deg og gleder seg til du kommer hjem 😚 Ta vare på deg selv, tenk positivt og ha det gøy!!!

Sandra Helen

28.04.2016 kl.01:01

Elisabeth: Takk <3

Lisa Husnes

10.05.2016 kl.15:29

Hei sandra!

Mange varme klemmer fra oss her oppe i Nord❤️

Sandra Helen

11.05.2016 kl.01:46

Lisa Husnes: Takk! Mange varme klemmer tilbake! :D

Skriv en ny kommentar

hits