0

3 uker igjen

Lørdag 21. mai, kl.23:00

Hei hei, alle sammen! God helg!

Nå har jeg kun 3 uker igjen på skolen før sommerferien!!!! Gleder meg sykt til ferie.Nå har jeg selvfølgelig fortsatt 90 milliarder prøver igjen da...... men men.... Prøver bare å tenke positivt de siste ukene jeg er her.

På mandag tok jeg en danse time på et danse studio som er rett ved der jeg bor, og det var ganske deilig å bli sliten, og å gjøre noe annet enn bare lekser etter skolen. Ellers har det ikke skjedd noe spesielt. Bortsett fra at jeg var på skolen for første gang på 17. mai, og jeg hadde prøve den dagen i tillegg! Gratulerer med dagen til meg.......... haha! Resten av denne uka har vært kjedelig. Har egentlig bare vært hjemme og sett på Netflix (takk Milly!).

I går var det online day, og siden jeg gjorde mesteparten av arbeidet torsdag kveld, hadde jeg resten av dagen til å slappe av. I dag gjorde jeg en lekse som jeg glemte å levere inn...obs.... men den teller ikke sånn kjempe mye så det gikk greit. I dag har jeg også rettet en artikkel som jeg skrev i engelsk, og skrevet en anmeldelse på et show til dans. Haha... jeg vet. Kjempe interessant...

Hva gjorde du på 17. mai?

- Sandra

 

 

#utveksling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits