0

Siste uka på skolen!

Fredag 3. juni, kl 00:00

 

Nå har jeg kun Finals Week igjen før jeg er ferdig på skolen! Yay! Dette var den siste normale skoleuka.

Denne uka begynte med "Senior Godspeed Chapel", hvor det ble holdt en tale til seniorene. Engelsklæreren min, Ms. Howe, ble valgt av elevene til å holde talen og den var utrolig fin og morsom.



 

På tirsdag hadde vi vår aller siste engelsktime før finals, som var ganske trist siden det er favoritt klassen min. Ms. Howe gav alle sammen en treplakett som var personlig til hver enkelt elev, og jeg syntes det var et utrolig fint minne å ha med seg hjem. Også på film og spiste godteri, og hadde det hyggelig den siste timen :)


 

Dagen etter var det Dance Banquet til alle som var med på dans. Det ble holdt i en utrolig fin park i nærområdet, og vi fikk is og kake. Det ble også delt ut priser til noen elever fra alle danseklassene. Først delte de ut plaketter til de som hadde jobbet med å sette sammen hele vårforestillingen vi hadde, også ble delt ut diplomer. Jeg fikk en "Dance Excellence Award"!



 

På torsdag hadde jeg min første final, og det er nok den beste også! Prøven var enkel, og morsom. Den var i World Literature, og mesteparten av prøven var refleksjon på året som har vært, og hvordan man kan knytte litteraturen vi har lest til hverdagen. Engelsk er fortsatt favorittfaget mitt! :D Etter skolen så fikk vi årboka.

I dag var den aller siste vanlige skoledagen! Alle sammen signerte hverandres årbøker i dag (jeg fikk faktisk noen underskrifter!), og det var også gratis is i lunsjen. Nå er det ikke noe mer lekser eller noen ting, kun ett par prøver igjen, så har jeg overlevd ett år på en amerikansk high school!


 

 

Når er din siste skoledag?

- Sandra

 

 

#utveksling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits