1

Hjemreise

Fredag 17. - lørdag 18. juni

 

Da var utvekslingåret slutt.

På min 300. dag i USA, reiser jeg hjem igjen. Dagen begynte klokka seks på morgenen. Jeg stod opp, kledde på meg og pakket sammen de siste tingene mine. Klokka sju dro vi fra huset, og jeg tok farvel med hundene først. Siden Dylan har sommerskole kjørte vi først han til skolen, og jeg sa ha det til han i bilen. Etter det kjørte vertsforeldrene mine meg til flyplassen. Vi var der i god tid, og alt gikk som det skulle med innsjekking osv. Jeg sa ha det til vertsforeldrene mine rett før jeg måtte gjennom sikkerhetskontrollen. Jeg takker for året som har gått, også begynte reisen hjem.

Først tok jeg fly fra Orange County til Chicago som var en 4 timers flytur. Etter det var jeg i Chicago i 4 timer før mitt neste fly gikk! Det første jeg gjorde var å kjøpe meg litt mat og drikke. Så møtte jeg opp med de andre utvekslingselevenr ved gaten vår, og alle sammen snakket sammen om opplevelsene sine, noe som fikk tiden til å gå. Det var veldig interessant å høre hvordan andre har hatt det på utvekslingåret deres.

Da den lange ventetiden endelig var over var jeg på vei til London sammen med de andre. Flyturen tok ca. 7 timer. I London splittet alle seg opp, og vi var tre stykker som skulle til Norge. Ventetiden i London var 2 timer, og det var litt mer å gjøre der enn i Chicago. Og tilslutt var jeg endelig på vei til Gardemoen!

Turen hjem tok 2 timer. Jeg hentet bagasjen min, og da jeg gikk ut ble jeg møtt av familie og venner. De hadde laget plakat og hadde med blomster. Det hadde jeg ikke forventet i det hele tatt! Etter det var jeg endelig på vei hjem. Hele reisen tok totalt 26 timer!

 

Det er trist at utvekslingåret er over, men det er ganske fint å være hjemme igjen. Jeg har vært med på en opplevelse som jeg vil huske resten av livet. Nei, den var ikke perfekt, eller i nærheten av det jeg hadde forestilt meg, men jeg lærte mye likevel, og møtte gode mennesker på veien. Jeg gjorde det beste ut av det jeg fikk. 

Hvis du får muligheten til å dra på utveksling, vil jeg anbefale deg å gjøre det!

 

- Sandra

 

 

#utveksling #reise

Én kommentar

Eline

20.06.2016 kl.16:58

Jeg vurderer å dra på utveksling neste år! California høres kjempe kult ut!

Skriv en ny kommentar

hits