0

Ut på tur🌲

    Publisert 15.10.2017 klokka 20:18 i kategorien Blogg

Da var det oktober igjen!

De siste to ukene har det egentlig vært ganske rolig - har liksom ikke hatt alt for mye å gjøre. Forrige uke skjedde det ikke noe spesielt. Jeg hadde jo ikke høstferie, så det ble en helt vanlig uke for meg. Denne uka her hadde jeg to innleveringer, og begge var veldig greie å komme seg gjennom. Jeg fikk til og med levert begge noen dager før fristen, for jeg trodde at jeg kom til å bruke lengre tid på dem enn det jeg endte opp med. Stolt altså!

På tirsdag ble jeg hjemme for å jobbe med skolearbeid. Jeg har kun én gruppetime på tirsdager, og siden det ikke skal være noen flere innleveringer til neste uke, bestemte jeg meg for å jobbe hjemme i stedet. Det endte opp med å bli en ganske morsom dag. Jeg jobbet med skole fram til 14. Etter det gikk jeg og venninna mi på tur med hunden hennes, og da vi kom hjem igjen bestemte vi oss for å gå ut i skogen og grille pølser. Vi endte opp med å sitte ute i skogen i fire timer, og det var utrolig hyggelig og avslappende å bare sitte ute og snakke sammen. Vi endte til og med opp med å gå enda en tur senere på kvelden igjen! Vanligvis tilbringer jeg alt for lite tid ute hver dag, så tirsdag var et fint avbrekk fra å sitte inne! Vi fortsatte faktisk å gå på tur nesten hver dag denne uka, som vi skal prøve å fortsette med videre!

Denne helga har jeg jobbet en del med matte, og noen innleveringer i programmring og exphil, som ikke skal leveres før om noen uker. Også var jeg en tur på senteret med venninna mi i går, som alltid er hyggelig!

Dette var bare en kort liten oppdatering.

 

Håper alle hadde en fin uke!

 

- Sandra

 

 

#blogg #hverdag #høst #livsstil #foto #utdanning #student

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits