0

2. semester

Fredag 29. januar, kl. 22:42

Hei, hei! Lenge siden sist.

Forrige uke var det finals week, og vi fikk karakterer for høstsemesteret på mandag. Siden karakterene ble satt på mandag var vi ikke på skolen (planleggings dag på en måte).

På søndag overnatta jeg Amanda, noe som var veldig koselig :) Vi snakka sammen, så på Sherlock, og senere på kvelden dro vi og kjøpte frozen yoghurt. Vi prøvde også å få Wii-en deres til å funke - resultatet var mislykket. På mandag på ettermiddagen så gikk vi til butikkene som ligger like i nærheten av huset til Amanda, og spiste lunsj på en kafé der. 

 

Tirsdag var den første dagen av 2. semester. Jeg hadde fylt ut skjema og greier i juleferien om å bytte fag, men timeplanen min var ikke endret, så jeg startet dagen med å gå til rådgiveren. Rådgiveren visste vist ikke om skjemaet................................... Siden jeg skulle bytte fysikk og kjemi, måtte jeg finne lærerne mine så de kunne skrive under på at det var greit. Ingen av hadde time da, så jeg endte opp med å gå til 1. timen min isteden. I 15 min friminuttet etterpå fikk jeg underskrift fra begge, men da var det en kjempelang kø utenfor kontoret til rådgiveren... Lang historie kort; timeplanen min ble ikke ferdig endret før etter skolen den dagen..... ja... Så nå har jeg Honors Physics og Honors Chemistry isteden og kortere skoledag på tirsdag og torsdag :)

Resten av uka gikk bra, og det var ikke forferdelig mye lekser, og i dag hadde jeg quiz i spansk og historie.

 

- Sandra

 

 

#utveksling

2

Finals Week

Tirsdag 19. januar, kl. 23:00

Hei hei!

Nå er jeg frisk igjen. Jeg var tilbake på skolen forrige onsdag, og nå i helga har jeg gjort alle leksene som jeg må ta igjen... Jeg vet - veldig spennende (not)!

I dag begynte finals week! Så da har jeg to "tentamener" hver dag. Jeg er ganske nervøs for finals, siden den kun er 1,5 time hver, og det er mellom 80-100 spørsmål på hver prøve... ja........ Hadde religion og matte i dag. Matte........ jeg døde......... 

I morgen har jeg spansk, på torsdag har jeg fysikk og engelsk, og på fredag har jeg historie og kjemi.

Det blir nok litt stress denne uka, men jeg overlever nok!  hehe. Har kort dag hver dag da :P I stedet for å ha skole fra kl. 07:55-14:35, så er skoledagene denne uka fra kl. 08:00-11:30.

Overlevde dag én! haha!

- Sandra

 

 

#utveksling

0

Tilbake til hverdagen

Søndag 10. januar, kl. 15:00

På tirsdag begynte skolen igjen. Siden vi ikke hadde finals før jul så har vi dem om to uker, og vi har allerede begynt å gå igjennom stoff som vi skal kunne i de fleste fagene.

På onsdag kveld så følte jeg meg utrolig dårlig. Det hadde pøset ned hele dagen, og det var utrolig varmt i klasserommene. Jeg følte meg utrolig kald, og det viste seg at jeg hadde feber. Da ble jeg hjemme fra skolen på torsdag, siden jeg følte meg verre. På fredag hadde vi online day, og siden jeg fortsatt er syk, så får jeg levere inn oppgavene når jeg er bedre (heldigvis).

Håper at jeg blir bedre igjen til neste uke haha

 

 

 

 

 

 

Hvordan var uka di? 

- Sandra

 

 

#utveksling

2

🎆 New Year's Eve 🎆

Fredag 1. januar, kl. 01:29

Godt Nyttår alle sammen! :)

Første innlegg for det nye året. Jeg kan ikke tro at det allerede er 2016! Tiden flyr virkelig avgårde.

Jeg tilbrakte nyttårsaften hjemme sammen med vertsfamilien min. Vi kjøpte inn en del godis, også lage vi s'mores. Vi så på en film på TV, også så vil på "ball drop" fra New York til klokka ett.

Dessverre så er det ikke noe fyrverkeri her så da måtte jeg nøye meg med å se det på TV (det var gøy det også da haha).

Håper alle sammen hadde en flott nyttårsaften hjemme!

Nytt år, nye muligheter.

-Sandra

 

 

#utveksling

2

Jul

Torsdag 31. desember, kl. 16:00

 

På julaften dro jeg, vertsmor, og vertsbrødrene mine, Dylan og Kyle på midnattsmesse sammen med vertssøster, Alyssa, mannen hennes, "Big" Kyle og moren hans. Messen varte i ca. to timer, og var ferdig klokka ett. Det var egentlig ikke sånn kjempe annerledes fra julegudstjenestene som vi har hjemme. Hele veien hjem hadde vi latterkrampe. Presten som holdt messen var asiater, og han hadde den morsomste aksenten noensinne. Vi hadde det kanskje litt for gøy haha XD

Første juledag dro alle sammen til huset til Alyssa og Kyle, der vi feiret jul. Der var også den eldste vertsbroren min Andrew, som kom hjem fra New York den 22. Vi dro dit på formiddagen, også var vi der hele dagen. Vi spiste middag, åpnet julegaver, og så på film. det var utrolig hyggelig :)

Her er noen bilder jeg tok:

 Resten av juleferien har vi egentlig bare slappet av og kost oss (og sett maaange filmer hehe)

 

Håper alle hadde en fantastisk jul!

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017
hits