0

Utveksling i Spania

Hallo!

I dag reiser jeg, sammen med spansk klassen min, til Spania! Vi skal være der i én uke på "utveksling", og bo hos en vertsfamilie og alt. To ganger på utveksling i løpet av ett år! (tror det er ny rekord haha!)

Jeg skal bo sammen med to andre jenter i klassen, så tror det kommer til å bli koselig. Er litt spent på å bare snakke spansk i en hel uke men... Det går nok bra.

Kl. 13:15 reiser vi til Málaga. Alt er pakket og klart, og snart drar jeg på flyplassen. Utveksling nr. 2 her kommer jeg! :)

 

Ønsk meg lykke til

- Sandra

 

 

#utveksling

0

Utdanningsmesse + oppdatering om UCLA

    Publisert 14.01.2017 klokka 18:52 i kategorien Blogg

Hei, hei!

Da var det 2017 (wow tiden flyr)!

Denne uka var jeg på utdanningsmesse sammen med klassen min, og jeg anbefaler på det sterkeste å gå hvis du har muligheten. De fleste universitetene, høgskolene og folkehøgskolene fra hele landet er på messen i tillegg til en del internasjonale skoler fra bl.a. Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannia, USA, Spania, Australia og Kina (bare for å nevne noen). Alle de forskjellige skolene/organisasjonene (de fleste internasjonale var skoler gjennom organisasjoner) hadde stands, der man fikk brosjyrer og masse informasjon og fag, linjer, studentmiljø osv., som var utrolig lærerikt (og forvirrende).

Jeg var innom de fleste standsene, siden jeg ikke vet helt hvilke(n) skole(r) jeg vil søke på til høsten, men jeg fant noen som var hørtes veldig interessante ut. De jeg fikk best inntrykk av var NMBU (Veterinærhøgskolen), NTNU, UiO, BI, Noroff og Westerdals Oslo Act, men jeg skal nok titte litt mer på nettet og i alle katalogene jeg hentet før jeg bestemmer meg. Hehe. Det som fikk disse skolene til å skille seg ut fra alle de andre var nok at den som stod i standen var veldig flink til å informere om relevante ting og å svare på spørsmålene vi hadde, også virket de veldig engasjerte, sammenliknet med noen andre som bare gav oss en brosjyre og ikke sa noe særlig. Men som sagt har jeg ikke bestemt meg enda.

Denne uka var også fristen for å melde seg på til intervju til UCLA, som jeg gjorde, men nå har jeg fått litt trøbbel med det... Jeg tenkte å velge datoen som er i vinterferien, men problemet var at man må betale en intervjuavgiften før man velger dato. Så jeg betalte, og den eneste datoen jeg kan var selvfølgelig full, og nå vet jeg ikke helt hva som skjer med pengene eller intervjuet... Forhåpentligvis ordner det seg snart :)

Har du spørsmål om noe er det bare å skrive en kommentar eller kontakte meg på epost.

 

- Sandra

 

 

#utveksling #utdanning #utdanningsmesse #universitet #utdanningiutlandet

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017
hits