0

200 dager i USA & Knott's Berry Farm!

Fredag 11. mars, kl. 23:30

Endelig fredag!

Denne uka var det "International Week" på skolen, så hver dag var det forskjellige temadager (ingen uniform! :D) og forskjellige aktiviteter i lunsjen.

På mandag hadde vi innlevering av fysikk prosjektet, også hadde vi "åpent hus" slik at alle fikk se husene vi hadde laget. Jeg er utrolig glad for at vi er ferdig med huset, og det ble faktisk fint! XD

Før og etter

På tirsdag skjedde det ikke noe spesielt... jeg hadde matteprøve...

Finn to feil XD

På onsdag begynte vi med presentasjoner i spansk og historie, men jeg presenterte ikke i noen av de siden jeg er lengre ned på lista, og vi hadde selvfølgelig ikke til til alle på en dag. Vi hadde også ekstra lang lunsj, og det var diverse opptredener i gymmsalen som vi så på.

 

I går var det 200 dager siden jeg kom til California! Det passet da bra at vi hadde klassetur i fysikk til Knott's Berry Farm fordi de hadde "Physics Day" opplegg i parken. Bussen dro fra skolen kl. 08:00, og det tok ca. 45 min å kjøre dit. Da vi var framme fikk alle én oppgave hver og billett, også delte vi oss inn i små grupper. Med min flaks, fikk jeg selvfølgelig den verste oppgaven.... Ikke at den var vanskeligere enn de andre, men berg-og-dal-banen åpnet ikke før kl. 10, så vi måtte gjøre min sist.

Kl. 10 var den fortsatt ikke åpen, så vi gikk og tok et par karuseller som ikke hadde veldig lang kø. Så gikk vi tilbake igjen og den var fortsatt stengt, og siden klokka da var rundt 11 dro vi og spiste lunsj og gikk innom et par av suvernierbutikkene. Etter det gikk vi tilbake igjen, gjett hva... Den var fortsatt stengt........ På det tidspunktet tenkte vi at den ikke kom til å åpne før vi skulle dra, så vi gikk å stilte oss i kø til en av berg-og-dal-banene, men vi fikk ikke kjørt den fordi køen var for lang, og vi måtte gå tilbake til bussen, som var ganske kjipt. Jeg tror dere skjønner hvorfor min oppgave var den verste........ flaksen min altså!

Vi dro tilbake til skolen kl. 12:20, og jeg hadde halve 4. time.På grunn av klasseturen i fysikk (Det ble gitt forskjellige beskjeder så mange dro hjem), og kamper etter skolen (til de som driver med sport) var det nesten ingen i engelsken. Så da vi skulle fortsette med Othello konkurransen var jeg alene på laget mitt! Jeg tror det var ett lag som hadde mer enn én person på laget, så det var ikke bare meg haha!

 

I dag hadde jeg spansk presentasjoenen min, som jeg ble ganske fornøyd med :) også hadde vi én time lunsj! Det begynte også å pøse ned rett etter skolen var ferdig, og det hadde vært kjempefint vær hele dagen ellers. Enten så pøser det ned, eller så er det skyfri himmel! Her er det ingen mellomting.

Tekte å ha en spørsmålsrunde på bloggen, så hvis du har noen spørsmål skriv dem i kommentarfeltet til dette innlegget!

 

Hvordan var uka di?

- Sandra

 

 

#utveksling #spørsmålsrunde

0

Skuddårsdag

Tirsdag 1. mars, kl. 22:30

I går var det den 29. februar!

Gjorde ikke noe spesielt siden det var mandag, men..... hehe

På fredag hadde vi online day. Heldigvis fikk jeg ikke utrolig mye skolearbeid, så jeg ble ferdig på formiddagen. Senere på ettermiddagen kom ei fra fysikk klassen min hit, for å jobbe med et prosjekt vi har.

I engelsk har vi en konkurranse basert på boka vi leser, Othello, og forrige time (torsdag) skulle alle lagene lage en modell av Globe Theatre kun ved hjelp av materialet som vi fikk utdelt i timen. Jeg tror vi hadde ca. 15 minutter på oss. Alle modellene ble tatt bilde av og dømt av andre lærere på skolen. Laget mitt kom på første plass! Vi hadde ligget på tredje hele uka, men siden vi vant med modellen gav det oss nok poeng til å komme på førsteplass i hele konkurransen (til nå hvertfall)!

Dette var bare en kjapp oppdatering, ikke noe superinteressant som har skjedd. Det var ganske gøy å komme på første plass i konkurransen da :D

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017
hits