2

Memorial Day Weekend

Lørdag 28. mai, kl. 23:00

 

Da har enda en uke gått!
 

Forrige søndag så hadde vertssøsteren min Alyssa bursdag, så vi dro til huset hennes og feiret med middag og kake.

Denne uka begynte med tryouts til dans. Alle som vil ta et høyere nivå neste år måtte lære en dans, også ble de bedømt av to lærere. Noen i danseklassen min spurte om jeg ville bli med dem til tryouts, så jeg ble med og så på.

Denne uka ble jeg ferdig med alle resterende prøver og prosjekter i alle fag. Nå er det bare finals igjen før vi er ferdig på skolen!

I går og i dag har jeg bare jobbet med å få mesteparten av leksene ute av veien, slik at jeg kan fokusere på å øve til finals neste uke. Det er også memorial day på mandag så vi har langhelg!

 

Kom du opp i eksamen?

- Sandra

 

 

#utveksling

0

3 uker igjen

Lørdag 21. mai, kl.23:00

Hei hei, alle sammen! God helg!

Nå har jeg kun 3 uker igjen på skolen før sommerferien!!!! Gleder meg sykt til ferie.Nå har jeg selvfølgelig fortsatt 90 milliarder prøver igjen da...... men men.... Prøver bare å tenke positivt de siste ukene jeg er her.

På mandag tok jeg en danse time på et danse studio som er rett ved der jeg bor, og det var ganske deilig å bli sliten, og å gjøre noe annet enn bare lekser etter skolen. Ellers har det ikke skjedd noe spesielt. Bortsett fra at jeg var på skolen for første gang på 17. mai, og jeg hadde prøve den dagen i tillegg! Gratulerer med dagen til meg.......... haha! Resten av denne uka har vært kjedelig. Har egentlig bare vært hjemme og sett på Netflix (takk Milly!).

I går var det online day, og siden jeg gjorde mesteparten av arbeidet torsdag kveld, hadde jeg resten av dagen til å slappe av. I dag gjorde jeg en lekse som jeg glemte å levere inn...obs.... men den teller ikke sånn kjempe mye så det gikk greit. I dag har jeg også rettet en artikkel som jeg skrev i engelsk, og skrevet en anmeldelse på et show til dans. Haha... jeg vet. Kjempe interessant...

Hva gjorde du på 17. mai?

- Sandra

 

 

#utveksling

0

Bilder fra forestillingen

Søndag 15. mai, kl. 12:00

Her er noen av bildene som ble tatt under danseforestillingen! 

Hva har du gjort denne uka?

 

- Sandra

 

 

#utveksling

0

Dance Recital

Lørdag 7. mai, kl. 14:40

Denne uka hadde vi danseforestilling på Northwood High School!

På onsdag var det generalprøve fra fem til halv åtte. Vi gikk igjennom hele forestillingen, fikset med lys, plasseringer, hvor man skulle av og på scenen osv. Før vi begynte med generalprøven fikk vi middag fra Olive Garden, som er en av favoritt restaurantene mine :D Generalprøven var også da vi fikk se hva alle skulle fremføre, og det var så mange utrolig flinke!

Dagen etter var første forestilling. Vi møtte opp klokka seks for å varme opp og gå igjennom fellesdansen en siste gang, også var vi i gang klokka sju. Det samme skjedde på fredag. Det var en kjempe fin opplevelse, og det var utrolig gøy! På fredag kom vertsfamilien min og så på. Siden i går var den siste forestillingen fikk vi blomster, og danse lærerne holdt tale. Definitivt favoritt opplevelsen min med skolen så langt!

Har du gjort noe gøy denne uka?

 

- Sandra

 

 

#utveksling #dans #forestilling

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017
hits