0

Denne uka...

Fredag 25. september, kl. 19:20

På tirsdag ble jeg syk og dro hjem fra skolen :( Så jeg har vært hjemme fra tirsdag til i går med kvalme og hodepine. I dag følte jeg meg bedre så dro jeg tilbake på skolen, og det gikk bra :) I dag hadde jeg 3 lekseprøver som jeg tror gikk bra, også har jeg nå resten av helga til å slappe av og bli helt bra til mandag.

 I dag fikk jeg også student ID kortet mitt. Var ganske fornøyd med bildet siden fotografen ikke engang sa i fra før han tok bildet. Han knipset ett bilde også var man ferdig, så jeg er ganske fornøyd med resultatet! Haha!

Andre ting som skjedde denne uka var Club Rush, som er at man kan melde seg inn i forskjellige klubber med forskjellige aktiviteter. Siden det var på onsdag og jeg var hjemme fikk jeg ikke akkurat sett på de ulike klubbene, men en av venninnene mine har en klubb som jeg fikk være med i. Klubben jeg er med i er en fotografering klubb og jeg syntes det hørtes gøy ut :) Prøver noe nytt!

 

- Sandra

 

 

#utveksling

0

Online Day

Fredag 18. september, kl. 22:27

 

I dag hadde jeg min første "Online day", det vil si at jeg gjør alt skoleabeidet for dagen hjemme på nett. I dag hadde jeg innlevering i spansk, kjemi og historie. Oppgavene var helt greie, og det var ganske deilig å jobbe hjemme i mitt eget tempo. Jeg kunne stå opp senere, og jeg hadde hele dagen til å bli ferdig. Jeg greide å jobbe ganske effektivt så når vertsbror kom hjem fra skolen spilte vi wii sammen :)

 

 

- Sandra

 

 

#utveksling

1

Glow Party 2015

Søndag 13. September, kl. 12:00

 

Nå har jeg vært her i tre uker, og jeg begynner å bli vant til den nye hverdagen. Denne uka hadde jeg én "stor" prøve, og jeg følte det gikk veldig bra.

I går var jeg på Glow Party med sammen med noen venner som jeg har historie sammen med. Festen varte fra kl. 19 - 22. Det var en neon tema fest, og alle trinnene hadde forskjellige farger. 9. hadde svart, 10. oransje, 11. rosa, og 12. hvit.

Her er noen bilder jeg tok:


 

 - Sandra

 

 

#utveksling

2

Labor Day Weekend

Lørdag 5. September, kl. 14:53

Nå er det helg igjen!

Denne uka startet med at vi ikke hadde internett på 2 dager, noe som gjorde det vanskelig å sjekke lekser, men det gikk. Hadde også tre små prøver denne uka som gikk veldig bra :)

På onsdag hadde Dylan bursdag (ble 14), og vi feiret med kake og hadde det skikkelig koselig :)

Siden det er Labor Day på mandag så har vi tre dager helg! Jippi!

 
Her er noen bilder jeg tok av Gidget som er en Mini Aussie.
 
 


- Sandra

 

 

#utveksling

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017
hits