hits
0

Senkveld

    Publisert 27.11.2017 klokka 11:39 i kategorien Blogg

Hei, hei! Lenge siden sist!

Det har ikke skjedd sånn utrolig mye i november, så derfor skriver jeg bare ett innlegg nå om hva som har skjedd hele måneden. haha! Jeg har tenkt til å prøve å blogge mer etter eksamen!

For det meste, har denne måneden gått til skolearbeid, innleveringer og forberedelse til eksamen. Nå er jeg ferdig med alle innleveringene i programmering, datateknologi, og exphil, og alt er bestått! Jeg vet, kjempe spennende... Men det har også skjedd andre morsome ting!

Jeg og venninna mi har blitt veldig flinke til å gå turer, så vi har gått på tur flere ganger i uka gjennom hele måneden, noe som jeg er ganske stolt av. Det er veldig godt å komme seg ut og få litt frisk luft, spesielt når det nærmer seg eksamen. Også er det jo gøy og avslappende å bare gå ute og snakke. Vi har også vært ute i skogen for å grille, som alltid er koselig!

Denne måneden har jeg også vært på Senkveld! Sabrina Carpenter kom til Norge, og skulle opptre der, og jeg fikk møte henne før programmet. Det var kjempe gøy å snakke med henne igjen!

Ellers har jeg hatt matteeksamen, som jeg tror gikk bra (får ikke vite noe om den før neste år)! Nå er det kun tre eksamener igjen, så er jeg ferdig for dette semesteret!

 

- Sandra

 

 

 

#blogg #hverdag #november #senkveld #natur #naturfoto #mandag #kos #student #universitet #tv2 #foto #eksamen #skole #tur

 
Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017