0

Winter Break 🐧

Søndag 20. desember, kl. 22:00

 

Nå er det kun 4 dager igjen til jul!

Forrige søndag så var det Luciadagen, så da bakte jeg lussekatter. Jeg var litt redd for at ingen andre enn meg kom til å spise dem siden safran har en litt spesiell smak, men de ble borte så og si med en gang! Suksess! :D

På mandag hadde jeg prøve i kjemi og en spansk quiz, og på tirsdag hadde jeg gloseprøve i engelsk. Alle sammen gikk helt greit :)

På onsdag så hadde jeg prosjekt innlevering i historie, der oppgaven var å lage julepynt inspirert av noe vi har lært i historie. Jeg lagde en om den amerikanske marinen. Dessverre så har jeg ikke noe bilde av den, og jeg har ikke fått den tilbake... I dans hadde vi hip-hop, noe som var kjempe gøy (var dårlig da... hehe...) og vi lærte en kort combo (dans som varer i 30 sek). Det var også "free-dress", så da kunne man ha på seg vanlige klær.

På fredag var det siste skole dag før juleferien, og vi hadde halv dag, så skolen var ferdig kl. 12:30. Det var herlig å ha en kort skole dag. I kjemi hadde vi presentasjoner for extra credit. Alle hadde presentasjon om et molekyl, og vi måtte også lage en modell av molekylet. Gruppa mi hadde om Uracil. Hele resten av dagen koste vi oss med mat og godteri :) Også var det ekstra lang chapel, med julesanger, som var ganske koselig.

Denne helga har jeg bare slappet av :)

 

- Sandra

 

#utveksling

 

0

Ut og handle julegaver

Lørdag 12. desember, kl. 21:32

 

Denne uka her har jeg faktisk gjort noe annet enn det jeg pleier!

På mandag så fikk jeg kameraveska som jeg bestilte fra Amazon. Jeg hadde ingen kameraveske fra før, og jeg er kjempefornøyd med den jeg bestilte siden den kan brukes både som kameraveske og en vanlig bag.

Portage Waxed Canvas with Genuine Leather Camera Laptop Messenger Bag

 

På tirsdag så var dro vi til Irvine Spectrum og South Coast Plaza for å handle julegaver. Vi dro først til South Coast Plaza, og gikk litt rundt der. Kjøpte kun et par ting der, pluss Starbucks :P Midt i senteret hadde de laget en kjempe søt liten julelandsby, også hadde de ett enormt juletre som var pyntet med kjempestore julekuler. Det var ganske kult; måtte jo ta bilder av det.

Da vi var ferdig på South Coast dro vi til Irvine Spectrum og spiste middag på Javier's, en mexikansk restaurant. Jeg har faktisk ikke spist mexikansk mat på lenge, så det var kjempe godt! Etter å ha spist, gikk vi i butikkene her også. Jeg fikk kjøp mesteparten av julegavene jeg skal gi bort, nå mangler jeg bare et par, og jeg er ganske fornøyd med det haha XD

 

På onsdag var jeg ikke på skolen fordi vi skulle ha juleforestilling i dans. Vi dro fra skolen rundt klokka halv ni til et gamlehjem der vi hadde den første forestillingen. Vi ble kjørt dit i en av de gule skolebussene man alltid ser på filmer, og jeg syntes at bussen var utrolig rar. Den virket så gammel... Etter den første forestillingen spiste vi lunsj, også dro vi til enda et gamlehjem og hadde forestilling. Da vi var ferdig dro vi tilbake til skolen, og jeg hadde kortere skoledag siden vi fikk dra rett hjem etterpå :)

 

I dag så gjorde jeg lekser og øvde til en prøve jeg har på mandag. Og senere på ettermiddagen lagde jeg kakao (med melkesjokolade) til alle sammen :)

Nå har jeg kun én uke igjen på skolen før det er juleferie! 

 

- Sandra

 

 

#utveksling

0

❄️Desember❄️

Tirsdag 1. desember, kl. 21:00

 

 

Endelig er det desember (kan ikke fatte at tiden har gått så fort)! Nå har jeg faktisk vært i USA i 100 dager. Det er ganske rart fordi det føles ut som jeg kom i går, og det føles ut som om jeg har bodd her i mange år samtidig!

På søndag begynte advent, noe som ikke egentlig ikke er en greie her med å tenne lys og sånn. Men vertssøster, Alyssa, er katolikk og feirer advent med å tenne lys ganske likt som vi gjør hjemme :) (Eneste forskjellene er at de har ett rosa lys, og ett hvitt, femte lys) Så da har vi adventslys som vi tente på søndag. Vi begynte også å pynte til jul denne helga.

I dag hadde jeg gledet meg til å åpne julekalenderen som mamma og pappa har sent til meg i posten, men har enda ikke kommet fram..... Fant ut i går at den er i New Jersey/New York, og der har den vært i to uker........ ja.......... -_-

I world lit. så hadde læreren min Miss Howe, pyntet hele klasserommet, og alle i klassen har fått sin egen julestrømpe der vi får en liten gave hver time. Det er nok det koseligste klasserommet på hele skolen! haha Engelsk er fortsatt favoritt faget mitt :D

Ellers så har det

 

Håper alle hadde en fin 1. desember.

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017
hits